top of page

VENUS  LEGACY 

Niet chirurgische body-contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam.

WatchMedia.jpg

Wat is Venus Legacy?

 

De Venus Legacy is een toestel dat multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen afgeeft aan de huid. Dit gebeurt met een applicator met verschillende contactpunten, die intense en gelijkmatige warmte creëert op de huid. Dit zorgt ervoor dat collageenvezels zich samentrekken en de collageensynthese gestimuleerd wordt. De fibroblasten (belangrijkste cellen van het bindweefsel) leven langer, nieuwe bloedvaten worden aangemaakt en er treedt lypolyse (vetverbranding) op. De Venus Legacy is een niet-chirurgische behandeling - zonder snijden en volledig pijnloos - voor figuurcorrectie en silhouetteverandering. Huidverslapping, plaatselijke vetophoping, cellulite en love handles kunnen behandeld worden.

Hoe werkt het?


De Multi-Polar RF technologie levert snel en pijnloos een homogene warmte aan alle huidlagen, wat resulteert in superieure klinische resultaten op vlak van anti-aging en lifting.

De Electro Magnetische Pulsen stimuleren de collageen-en elastine productie en de aanmaak van nieuwe fibroblasten, een extra voordeel is een verhoogde vascularisatie.

Vari-PulseTM geeft door middel van een vacuümpomp een aanzuigende en afblazende beweging met een diepe penetratie van energie tot in de diepe hypodermis tot gevolg. De combinatie met lymfedrainage en een verbeterde bloedcirculatie zorgt ervoor dat de Venus Legacy uitmuntende resultaten scoort voor vetafbraak en body contouring.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen varieert van persoon tot persoon. Dit wordt besproken en opgenomen in het behandelschema.  Meestal rekenen we voor het gelaat 6 tot 8 behandelingen en voor het lichaam 10 tot 12 behandelingen. 

Zijn de behandelingen veilig?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde. Ze zijn bewezen, veilige en efficiënte technologiën. We bespreken uw esthetische doelen om te bepalen of de Venus Legacy behandelingen de juiste behandeling is voor u.

Is er hersteltijd?

Er is geen hersteltijd nodig.  Een behandeling heeft geen nadelige neveneffecten.  U zou een behandeling kunnen nemen tijdens uw lunchpauze en onmiddellijk daarna weer gaan werken !

 

De voordelen van de Venus Legacy

* volledig pijnloos

* geen hersteltijd

* veilig

* geschikt voor gelaat en lichaam

bottom of page