top of page

VENUS  LEGACY 

Niet chirurgische body-contouring en huidverstrakking van gelaat, hals en lichaam.

vl-face-treatment.jpg

Wat is Venus Legacy?

 

De Venus Legacy is een toestel dat multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen afgeeft aan de huid. Dit gebeurt met een applicator met verschillende contactpunten, die intense en gelijkmatige warmte creëert op de huid. Dit zorgt ervoor dat collageenvezels zich samentrekken en de collageensynthese gestimuleerd wordt. De fibroblasten (belangrijkste cellen van het bindweefsel) leven langer, nieuwe bloedvaten worden aangemaakt en er treedt lypolyse (vetverbranding) op.

Waarom Venus Legacy?

Wanneer we ouder worden verminderd onze collageen en elastine in onze huid.  Daardoor wordt onze huid slapper en ontstaan er rimpeltjes. De Venus wordt dus ingezet om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken en cellulite te verminderen . Mini facelift !!!

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen varieert van persoon tot persoon. Dit wordt besproken en opgenomen in het behandelschema.  Meestal rekenen we voor het gelaat 6 tot 8 behandelingen.

Zijn de behandelingen veilig?

Radiofrequentie en magnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde. Ze zijn bewezen, veilige en efficiënte technologiën. We bespreken uw esthetische doelen om te bepalen of de Venus Legacy behandelingen de juiste behandeling is voor u.

Is er hersteltijd?

Er is geen hersteltijd nodig.  Een behandeling heeft geen nadelige neveneffecten.  U zou een behandeling kunnen nemen tijdens uw lunchpauze en onmiddellijk daarna weer gaan werken !

 

De voordelen van de Venus Legacy

  • volledig pijnloos

  • geen hersteltijd

  • veilig

  • geschikt voor gelaat en lichaam

Contra-indicaties

 

  • Metalen implantaten, silicone 

  • recente fillers, botox, draadjeslift, chirurgische cosmetische ingrepen (mag na 1 maand)

bottom of page