top of page

GELAATSVERZORGINGEN

Afbeelding1.png
fb-post-biab-mo.jpg

- aangepast aan uw huidtype -

Man Care

Onze
Diensten

Women Care

Man Care - gevoelige huid

Effectieve huidverzorging voor mannen die last hebben van een gevoelige tot gestreste huid.  Van een huid die de neiging heeft tot lichte acné en baardirritatie.  Deze behandeling werkt ontstekingsremmend en brengt de huid terug in balans.

 

                  € 65,00

Sensitive Care

Effectieve en eenvoudige huidverzorging voor de jonge, normale, gevoelige tot gestresste huid. Wordt ook toegepast bij een irritatie geneigde huid, die een lichte vorm van acné vertoont. Het doel is om de huid te beschermen tegen irritaties en om de vochtbalans op peil te houden.

 

​​​

                 € 65,00

High Tech Care - Anti Aging

High Tech Care staat voor hoog-technologische anti-aging behandeling voor de rijpere, vermoeide en veeleisende huid. Doel van de verzorging is het bestrijden van chronische huidveroudering.

​​

                        € 99,00

Man Care - Hydratation

Huidverzorging voor mannen tss 20 en 35 jaar die last hebben van een droge, ruwe en schilferachtige, rood en vlekkerige huid.  De huid wordt terug in balans gebracht en preventief behandeld.

                  € 65,00

Hydro Care

Verzorgende behandeling voor de vochtarme huid om deze terug in balans te brengen en preventief te behandelen. Door een tekort aan sebum en vocht droogt de huid uit en wordt ze ruw en schilferachtig. Ideaal om de normale huid in topconditie te houden en om de vochtarme of slecht beschermende huid te herstellen.

​​

                       € 65,00

Vitamine C behandeling

Met onze vitamine C behandeling heeft de huid een clarifiërende en liftende verzorging.  De doffe en vale huiden krijgen terug een nieuwe gloed.  Versterkt ook het immuunsysteem

                       € 55,00

Man Care - Skin Clear

Huidverzorging voor mannen die last hebben van een vette, onzuivere of acné huid.  Deze behandeling werkt ontstekingsremmend, zorgt voor de sebumregulering en brengt de huid terug in balans.  De huid ziet er terug vitaler en gezond uit.

 

                  € 70,00

Purifying Care - Acné verzorging

Effectieve en doelgerichte huidverzorging voor mensen met een vette en onzuivere huid. Voor de acné huidjes en huidjes met grote poriën.  Het doel is om de huid terug in balans te brengen, om het sebumgehalte te regelen en om ontstekingen weg te nemen. 

 

 

​                 € 70,00

Man Care - Anti-Aging

Huidverzorging voor mannen die last hebben van een vermoeide en vale huid door stress en de weersomstandigheden door de jaren heen.  Doel van deze behandeling is de huid bestrijden tegen huidveroudering.

                  € 85,00

Hyaluronic Care

Deze verzorging zorgt ervoor dat de huid langdurig gehydrateerd wordt en dat lijntjes en rimpels worden verminderd. Doel van deze verzorging is het verbeteren van de weerstand, de vitaliteit  en de luminositeit van de huid.  Met andere woorden, de huid terug opbouwen.

 

                   € 80,00

alle verzorgingen bestaan uit :

  • epilatie wenkbrauwen en bovenlip

  • reiniging

  • peeling

  • korte massage van het gelaat

  • aanbrengen van masker (vlgs de nood van de huid)

  • tonifiëren

  • dag-of nachtcrème

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

Robb Walters

bottom of page