top of page

BALLANCER® 606

- Een revolutionair toestel voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage -

broek en vest ballancer.jpg

Het Ballancer concept

De Ballancer606 is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & Lymfedrainage.  Hij is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Er is ook een Pré-therapie voorzien in het toestel.  Deze opent de lymfeknopen zodat je een beter resultaat krijgt bij je behandeling. Door middel van aangename massagegolven wordt de doorbloeding van de huid en het weefsel verhoogd.  Hierdoor wordt de lymfedrainage gestimuleerd.  De vetverbranding, huidversteviging, anti-cellulite en ontgifting worden bevorderd.


 

Werking van de Ballancer

 • Circulatiesysteem : De peristaltische lichaamsmassage van de Ballancer606 werkt als een 'extern' hart.  Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk op de perifere bloedvaten in dezelfde richting te geven.  De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en    verse zuurstof bereikt de huidcellen.

 • Spijsvertering : De Ballancer606 masseert de darmen en duwt ze samen.  Het resultaat is een ontspanning van   de abdominale spieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.​

 • Lymfatisch systeem : De lymfestroom verbetert, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is een verbeterde afvoer van vocht en metabolische resten uit de tussenliggende ruimtes. Dit heeft ook voor  delen voor het immunologisch systeem.

 • Spieren : De Ballancer606 masseert de spieren.  De peristaltische bewegingen zorgen voor een ontspannend effect en voor een drainage van overtollig vocht ten gevolge van spierinspanningen, waardoor spierkrampen vermeden worden.

 • Huid : De Ballancer606 massage zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterijen van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

​Het pak bestaat uit 24 overlappende druk compartimenten om ofwel het onderlichaam te behandelen (Ballancer broek) - van de voeten tot net onder het diafragma, of het bovenlichaam (Ballancer vest) - van de handen tot net onder het diafragma, inclusief borstkas, schouders en rug. Elke vierkante centimeter van de huid wordt tegelijkertijd behandeld.  Gelijke druk en behandelsnelheid over het ganse onder- of bovenlichaam. Bloedcirculatie en lymfeflow worden gegarandeerd in de goede richting gestuwd (richting hart).

Welke resultaten mag u verwachten ?

 1. Zichtbare afslanking van het silhouette

 2. Voorkomen en verminderen van cellulite

 3. Volume vermindering bij benen, buik en bips

 4. Omvangvermindering bij zwaarlijvigheid

 5. Voorkomen en soms elimineren van lichte spataderen

 6. Versteviging, verjonging en verstrakking van de huid

 7. Stressvermindering en sportregeneratie

 8. Voorkomen en behandelen van lipodeem en zware benen en pijnvermindering na lang rechtstaan

 9. Verbetering van de behandelresultaten in combinatie met cryolipolyse, endermologie®, ultrasonen, cavitatie, spierstimulatie, radiofrequentie

bottom of page